http://takky-journeyofmylife.blogspot.com/search/label/travel

Sunday, September 16, 2012

Tengah Mati Kutu.....

Sekarang aku tengah lepak dekat McD sebelah stesen bas Kuala Terengganu. Aku dah ada dekat sini sejak dari pukul 5.40pm lagi. Rasa segan gila sebab aku sorang je yang bawak dan guna laptop dekat sini. Orang lain semua pandang-pandang saja dan aku terpaksa buat muka tebal berapa inci pun aku dah tak tahu....

[ Gambar pun tak menarik ]


Aku pun tak tahu nak buat apa sekarang ini. Selamat dapat online dekat sini, itu pun lepas aku tanya staf mcd tu pasword wifi dekat sini. Kalau tidak lagi mati kutu aku dibuat ye duduk sorang-sorang dekat sini. Dah la bukak FB tak ada pape komen, bukak blog pula ada entri kak zara ye yang update...

Hmph, nak download cerita pun dah tak tahu nak download dekat mana sebab banyak sumber-sumber aku yang dah tak guna lagi-lagi sejak tukar OS baru nie. Banyak software aku yang dah hilang dan kena install balik...huhuhuuhu

5 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

byk donlod tak kene serang virus ke yang oi

Wanda Azahar said...

hye i'm your new follower..nice blog huh..visit me too.. thank you wandayaya.blogspot.com

takky said...

kak neon: donlod dari sumber yg leh dipercayai, insyaAllah x kene virus....

wanda: nice blog? biase2 je la...btw, thank coz follow my blog ^O^

░♥si lampu neon♥░ said...

i salu donloddd percaya ke tak caya ke...mesti salu kene...ish ish i hateee itt

takky said...

pakai IDM...
or real player download...
insyaAllah x kene...

Kisah2 Sebelum Ini....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...