http://takky-journeyofmylife.blogspot.com/search/label/travel

Sunday, January 23, 2011

Anda Pembaca @ Pelawat Sahaja???

Aku baru sahaja baca entry tentang trafik daripada blog kak zara....
pada mulanya memang aku tak berapa faham tentang entry ni....
lepas baca banyak kali...
baru aku faham tentang penggunaan trafik dalam blog...
(skema ye ayat aku but tak tahu nak buat ayat lain)
walaupun tak berapa faham sangat...
tapi kira faham juga la sikit2...

[ pening juga bila baca tentang trafik ini ]

lepas aku letak trafik dalam blog aku nie...
tup2 aku puya 'stat' dekat dashboard aku dah boleh guna balik....
Alhamdulillah sangat2 sebab aku dah boleh tahu siapa yang baca blog aku....
even aku guna web ini untuk lihat siapa yang dah lihat blog aku...
tapi 'stat' dekat dashboard lebih terperinci maklumatnya....

dah lari tajuk nampaknya aku hari ini....
sebenarnya aku nak cakap ini sahaja...
adakah orang yang selalu buka blog aku ini....
PEMBACA atau PELAWAT SAHAJA????
bukan nak cakap besar....
atau nak bagi hidung aku kembang lebih besar...
tapi bila setaip kali aku tengok web 'whos.amung.us/stats' ...
ada pelawat dari negara lain dan juga dari malaysia....

bagi pelawat dari jepun dan juga moscow...
mungkin sebahagiannya aku kenal...
sebab aku selalu bace blog bro sylver (jepun) & bro ariffshah (moscow)

tapi yang lain itu aku rasa mushkil sikit...
pada kak zarakak neon & juga kak hana, jangan pula terasa hati...
saya juga meminati blog tulisan anda....

cuma yang aku rasa janggal dan pelik....
bila ada orang dari pakistan, arab, german dan lain2....
baca blog aku ini...
kalau anda semua warga Malaysia & pelajar Malaysia yang sedang belajar diluar sana....
TERIMA KASIH BANYAK2...
sebab sudi baca blog aku yang teruk, hina & tak matang ini....

 [ ucapan terima kasih aku kepada anda semua ]

to reader whom not malaysia citizen or malaysia student...
a big THANKZ 2 u because read my unmatured blog....
i hope u can translate it very well...
don't used google translate to much....
because sometimes this translation can make u misunderstand...
with my certain sentence & certain entry.... 
however, i really appreciate it....
because there are still people read this unmatured blog...
huhuuhuhu ^^


bagi yang melawat sekali sekala 2...
aku tak boleh nak cakap apa la...
sebab blog aku ni umpama diari aku...
(memang diari pun)
tak kisah la korang nak baca je ke, tengok saje ke, komen ke....
aku hargai semua itu...
sebab aku anggap semua itu sebagai nasihat dan juga cahaya untuk aku....
TERUSKAN HIDUP INI...
dan yang paling penting...
tempat aku luahkan segala yang ada dalam diri aku...

maafla sebab baca entry yang panjang berjela ini....
rabu lepas aku pergi Taiping, Perak...
buat research tentang modul study aku....
kalau aku masih ada masa & masih ingat kenangan manis aku disana....
aku akan cuba tulisnya di dalam blog ini....
sampai sini sahaja celoteh aku pada petang ini....
^^

5 comments:

ザ-sylver- S said...

bro tau, ..bro, bukan sis..huhu

takky said...

nie mesti kak zara yg g taw bro ek??
hihihhhihi C(;
baik bro...^o^

izwanyusof said...

ada gak dapat visitor dari negara2 ntah..ntah diorang paham ke tak.. maybe diorang pakai google translate.. hehe

EmanCloud said...

sebenarnye ape yg kau target dari bblogging ni? cite tu kwn aku tulis bro!

takky said...

target??
x target ape2 pun...
seyes ke kawan ko pun wat entry mcm nie???
law same, aku betul2 mintak maaf...
psal gamba "thankz" 2...
aku cari dekat internet...

tlg sampaikan maaf aku dekat kwn ko law die terase dgn ape yg aku tulis dlm blog nie...
ape yg aku tulis stakat nie sume yg aku lalui...
kalau kawan ko nak kau padam entry nie...
aku akan padam...
^^

Kisah2 Sebelum Ini....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...