http://takky-journeyofmylife.blogspot.com/search/label/travel

Thursday, December 16, 2010

Sedih Dan Tension Buat Blog Untuk Final Projek

huwargh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak sangka aku betul² tension buat blog untuk hari ini...
(aku mewakili group aku yang tengah buat blog 2)
dah nak siap design yang kami buat...
tup², hilang macam itu aje....
dan dah tak boleh nak post entry...

[sedih yang teramat sampai mahu baring kat CC sambil menangis]

dah dekat 4 jam kami di CC...
jari kami semua dah beku macam dalam cerita TITANIC...
(kenape tiba² masuk cerita ni pulak??)
manusia kat dalam CC ni pun makin bertambah....
dan aku sudah mula hendak jadi manusia beku...
(maap ye kak zara sebab terikut ayat kamu)

aku harap esok dapat buat balik blog projek aku nie...
guna blogspot...
bukan ye wordpress...
(kawan aku sedang cuba try buat blog guna yang ini pulak)

pada anda² semua....
silalah bagi sokongan pada tuan hamba yang lemah ini...
huhuuuuuuhuhuhu...
(nak sambung nangis)

5 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

semoga dapat laksanakan projek dgn jayanya ok ? do the best =)

takky said...

thAnkz neon...
nty komen2 r blog education saye nty ye...^O^

EmanCloud said...

ha ah lah takky. same ar hahah

EmanCloud said...

knape x wordpress?

takky said...

tgk wordpress mcm complicated skit...
nak design pun mcm pening pale je...
kene amek mase yg lame utk paham care nk gune...

Kisah2 Sebelum Ini....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...