http://takky-journeyofmylife.blogspot.com/search/label/travel

Friday, December 10, 2010

Markah FINAL PROJEK Dinilai Guna FB & BLOG???!!!!

aku terkebil-kebil bile mendengar ayat yang dikatakan oleh pensyarah aku pagi tadi...
final projek kami kene guna blog dan fb...
OMG!!!!!

[mataku memang sebijik macam mata bayi nie bile mendengar ye]

aku betul2 terkejut....
(dan akan tulis perkataan terkejut nie banyak kali dan kali dan kali)
aku memang nak tulis perasaan aku tentang final projek nie...
but sekarang nie aku ade kat CC dan tak boleh nak online lame sangat...
(sebab dah nak tutup, -_- )

jadi,
kepada pembaca2 blog ini....
dan juga kepada silent reader aku...
(termasuk yg masuk blog ini tanpa sedar)
sila follow entry blog aku pada masa akan datang.....
sebab bantuan anda semua amat amat dan AMMMAT diperlukan...
bagi membantu aku mendapat markah yang baik....
untuk FINAL PROJEK ini....
huhuuhuhuhu
(sedang menangis dalam diam sebab risau TERAMAT2 SANGAT)

4 comments:

EmanCloud said...

amik koz ape?

takky said...

amek kos pelancongan...
final projek kali ini kami kene buat blog dan Fb group ttg hulu langat...
nanti saye akan masukkan entry ttg final projek dlm blog saye...
harap sudi2 la komen blog final projek kami nty...
^^

░♥si lampu neon♥░ said...

wahhhh penggunaan maximum teknologi pendidikan..huhu

takky said...

yupz...
n skunk tgh pening sebab x leh post entry kat blog education...
kene tanye lecturer why coz tak brape exped dlm bab2 IT nie...
huhuhu

Kisah2 Sebelum Ini....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...