http://takky-journeyofmylife.blogspot.com/search/label/travel

Monday, August 29, 2011

Selamat Hari Lahir Kak Zara....

Since bulan nie bulan birthday aku, so aku selalu sangat tengok list nama birthday yang selalu keluar dekat Facebook  aku. Nak juga tahu siapa yang kongsi hari dan bulan yang sama dengan aku (tapi birthday aku bukan hari nie, dah lepas dah). Jadi tadi keluar satu nama yang buat aku terfikir macam mana nak wish dekat empunya badan. Nak wish dekat FB, nanti takut muka aku terdedah (tapi rasanya dia dah tahu kot....KOT aje la). Nak wish dekat dalam blog macam sekarang nie pun sebenar ya takut gak sebab nanti tuan badan cakap aku nie stalker pula.

Jadi diharap agar empunya badan tak marah dan anggap sahaja wish dalam blog nie sebagai tanda persahabatan kita selama hampir setahun (sebab nie 1st time wish akak). Jadi kepada KAK ZARA or aku selalu panggil dia Kak Z (mocho sikit bunyi ye tak?), saya ucapkan

SELAMAT HARI LAHIR 

a.k.a

Otanjobi Omedeo Gozaimasu 
(copy dari wish kat wall lecturer aku untuk aku hari tu)

terimalah hadiah saya yang tak seberapa nie

 
[ Gambar: Nanti mintak la siapa2 kawan Kak Z buat kek macam nie jugak ]

Semoga Kak Z panjang umur, murah rezeki, sihat walafiat, jadi glamour dekat sekolah dan dalam blog (hihihihihi, jangan mare) dan selalu dikejar sebab nak autograph Kak Z serta cepat2 naik pelamin. Semoga hari lahir Kak Zara kali ini lebih bermakna buat Kak Zara....eh silap, buat KAK Z......^O^

2 comments:

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Ya Allah.

Susahnya nak tekan cursor. Dekat 5 minit baru boleh tekan link nak post comment. =.="

ANyway, thanks a lot adik.
Nope. U never said anything to me, so Kak tak tau siapa lagi kamu :)

I don't mind actually. Just wanna U have a happy life dik :)

░♥si lampu neon♥░ said...

siap dapat kek lagi =) hb zara kuu =)

Kisah2 Sebelum Ini....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...