http://takky-journeyofmylife.blogspot.com/search/label/travel

Friday, January 14, 2011

Kesibukkan Berganda + Kepenatan = Miss U Langkawi.....

susah betul nak update blog sekarang nie...
sibuk dengan test, kuiz, presentation, assignment....
rabu lepas baru aje habis buat presentation final projek....
cuak jugak la waktu mula2 present 2...
mane tak ye....
aku boleh dikira 'bersenam' bila present kat depan orang ramai....
tapi syukur la sebab juri aje yang ada masa present ari 2....
aku tak banyak 'bersenam' masa presentation 2...
(sape2 yg tak paham 2, mintak maap la ye...)
hihihihihihihi

tapi serius sangat2....
awal semester nie begitu sibuk....
sampaikan tak tahu nak tulis apa dalam blog nie...
buktinya dah dekat 30 minit aku tengok skrin blog nie....
tapi tak tahu nak buat apa....
aduhai.....

[ mungkin ini boleh mengambarkan kepenatan aku?? entah lor ]

next week ade 3 test, 1 presentation....
n kene p Perak buat research....
org lain sume balik umah lepak dengan kawan2....
aku???
ntah lor....

dah lame tak main boling dengan tengok wayang....
thankz to my practical fwends mase dekat Langkawi....
sebab buat aku main boling n p tengok wayang....
tanpa aku tahu korang dah plan senyap2....
miss my precious tyme at Langkawi...
miss my big smile at Langkawi....
the honest smile that i will never forget it....
the truely fwends that i have meet....
the triple double super duper awesome memories that i got...
never ever i wil forget about it....
(tak sia2 aku  mintak buat praktikal jauh2 dulu)

i really2 miss u Langkawi.....
i really2 miss u UWL....
i really2 miss u my big smile....
i really2 miss u my honest smile....
i really2 miss u my all practical fwends....
i really2 miss all of u....
miss u soooOOOooooooooo MUCH...

2 comments:

aleen aiden said...

bile da start sem baru,masing2 pon sebuk dgn esaimen n klas.hu3

takky said...

yup...
sampai pening kpale sebab x taw nk buat yg mane 1...
keje yg senang x leh buat sebab bahan x ckup...
keje yg susah plak x leh buat sebab x taw...
owh,pening2.....

Kisah2 Sebelum Ini....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...