http://takky-journeyofmylife.blogspot.com/search/label/travel

Saturday, January 8, 2011

30minit Untuk Upload 1 Page Buat Niat Aku Terbatal....

geram, geram, geram & GERAM....
asalla lembab sangat line internet kat poli nie....
dekat 30 minit baru dapat masuk 1 page...
terbantut aku nak update blog final projek aku....

[ ketuk2 meja dengan muka ketat, CEPAT LA LOADING!!!! ]

macam mana lah aku tak melencong buat kerja lain....
kalau update lambat sangat....
sekarang nie memang sah2 la aku tak update blog aku 2...
huhuhuhuhuu....

lagi satu aku nak tulis entry baru aku dekat sini.....
tapi disebabkan lambat upload juga...
niat aku nak wat entry baru dah terbantut.....
sabar je la ye takky....

2 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

SABAR JE LA WEH...BLOG BERAT TU SEBAB BANYAK WIDGETTT TA PAPE TUHHH


ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
# RAHSIA KULIT CERAH MACAM FATIN LIYANA#
# PUSH UP BRA PEREMPUAN#
# PANGGILAN TELEFON NUFFNANG !#
# UPDATE PENEMPATAN GURU 2011#

takky said...

bukan sebab widgett....
but line tenet kt poli mmg lembab....
nak bukak emel je pun x lepas....

Kisah2 Sebelum Ini....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...