http://takky-journeyofmylife.blogspot.com/search/label/travel

Wednesday, February 24, 2010

whatz should i do???

kemarin waktu tgh dinner...
kawan aku taye aku...
ttg MATTA FAIR...
n aku ckp kt dye sume yg berlaku mase 2...
(korg lh rujuk balik post cite y lepas)

ak taye dye knape...
dye pun ckp r yg buss aku ade jumpe dye...
taye yg dye ade cite pape x psal MATTA FAIR 2 kt aku...
dye pun ckp la ade...
n mase 2 kwn aku pun ckp sebab sebenar buss aku x bwk aku....

bile kwn aku cite kt aku sebab dye....
baru aku paham sepaham paham ye...
(mmg betul2 paham malam 2)

slamat ade kwn aku yg sorg nie...
dye bleh backup aku...
n at d same tyme cube nk tenangkan buss aku...

buss aku ckp kt dye yg buss paham dgn situasi aku...
but care aku ckp mase 2 cm nk memakse dye...
so, kwn aku ckp blek maybe aku nie TERover excited nk p....
buss aku ckp ok but 1 benda je dye ckp...
sampai skunk TERdgr2 kt tlige aku:

"jgn dye jadi 'mamat' num 2 udah le"

n 4 ur information, 
mamat yg dimaksudkan 2 is staf laki yg aku cite dulu...
yg aku anggap cm abg aku 2....

aku nk taye pendapat korg yg bace blog aku...
(padahal 2 org je yg bace)
patut ke ak trus kwn dgn 'abg' 2????
dh byk aku dgr cite buruk psal dye...
but don't know why.....
ble dye bka mulut dye kt aku...
(means start cite r)
aku rase sedey plak n pk ape yg dye ckp 2 betul...

i really need ur advice...
please respond me after read this post...
very urgent...
please sgt2

2 comments:

amalina aziz said...

tak salah kalau kita nak terus kawan dgn org..yg org lain katakan perangai dia tak bagus.sbb kita sendiri bley nilai samada org tu baik atau tidk.yg baik ikut..yg tak baik jgn ikut..just pandai2 la..i'm sure u r matured enough.

ak rapat dgn sorang kawan yg org lain tak brapa suka. bila dorang tanya kat ak 'mcm mna ko bley tahan dgn dye ae?' ak jawab.. 'sbb dye tahan dgn aku'..

takky said...

but sometyme im scare...
im scare bcoz takut terpengaruh dgn ape yg dye ckp...

n takut kene cucuk dri blakg....

Kisah2 Sebelum Ini....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...